Esentico Boki d.o.o je privredno društvo sa sedištem u Čajetini koje se bavi uvozom, proizvodnjom I distribucijom prirodnih dijetetskih suplemenata. Cilj društva je da domaćem tržištu učini dostupnim najkvalitetnije suplemente bazirajući se pretežno na ruske prirodne fenomene. Naši proizvodi su jedinstvene formulacije nastale kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja, utemeljenog na znanju i iskustvu.
GODINA
0
APOTEKA
0
PROIZVODA
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0
GODINA
0
APOTEKA
0
PROIZVODA
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0

ISKUSTVO U RADU

Iskustva zadovoljnih korisnika

Maja Volk

ANIGDALIN B17 – MOĆNI BORAC PROTIV RAKA I PRIRODNIH CITOSTATIK

Maja je najtežu životnu bitku – kancer uspešno savladala i dokazala da se malignitet i kancer mogu pobediti. Zamolili smo gospođu Volk za nekoliko saveta i preporuka za pacijente koji imaju kancer. “Dragi moji prijatelji, kancer je vrlo ozbiljna bolest, koja dobija forme epidemije modernog doba. Stres, egzistencijalna borba, loš kvalitet hrane i vode, strahovi, nemaština i nedostatak emocija ozbiljno utiču na pad odbrambenih mehanizama čoveka, koji postaje žrtva kancera. Moja prva molba za sve lekare, članove porodice, pacijente i javnost jeste da ne koriste termin – neizlečiva bolest -, već ozbiljno oboljenje.

Darko Bošković

AMIDALIN B17 IRUSKA CARSKA ČAGA SPASILI SU MLADOG DARKA OBOLELOG OD MALIGNITETA

Nekad težak pacijent vratio se svakodnevnim obavezama s jednom željom – da svoja iskustva u borbi s kancerom prenese svim pacijentima u Srbiji, regionu, Evropi i svetu, da im pošalje poruku da nema neizlečivih bolesti i da se kancer može pobediti zahvaljujući Amigdalinu B17 i Ruskoj carskoj čagi. Beograđanin Darko Bošković (1988.) danas je zdrav, nasmejan i vedar mlad čovek koji se priseća teških trenutaka koje je doživeo poslednjih meseci 2020. godine kada mu je dijagnostikovan i lociran vrlo opasan kancer

Nada Kuzmanović

Psiholog i samohrana majka Nada Kuzmanović slučajno je otkrila da ima karcinom jezika i to nako što se javila lekaru zbog rane na jeziku. To otkriće potpuno joj je promenilo život i navelo je da se bori na sve načine, a nakon mukotrpnih zračenja, saznala je za preparat „amigdalin B17“. Kako sama naglašava,to joj je pomoglo da pobedi ovo opako oboljenje.

dr Slavko Radosavljević

Iskustvo pukovnika prof. dr Slavka Radosavljevića dugogodišnjeg predavača na Vojnoj Akademiji JNA, a kasnije Vojske SRJ, pokazuje da je vitamin B17 koji se nalazi u jezgru koštica kajsije i šljive pomogao njegovoj supruzi da se izbori sa kancerom debelog creva. Kako je istakao, 2008. godine je njegovoj supruzi dijagnostikovan rak, kada se on danonoćno posvećuje pronalaženju alternativnog leka. Tada saznaje da amigdalin utiče na kancerogene ćelije u organizmu.